Meny
 
Kundeomtaler
ALTI FUTURA

Vi er stråååålende fornøyd med denne fantastisk flotte ALTI vogna!
Rett og slett ett skikkelig bra stykke jobb!
Anbefaler virkelig å benytte kompetansen til Bors Furniture om man har et ønske om noe helt eget!
 
 
UNN CATHRINE SCHRØDER

Her er det en kar som kan sine saker. Har lenge drømt om hvordan jeg ville møblere hus/leilighet. Men ikke funnet noe til den stilen jeg ønsket. Da dukket helten opp. Strålende fornøyd med loftstue!
 
 
MARITA MAHLE

En HELT av en arbeidskar skal man lete lenge etter! Jeg hadde lenge ønsket meg noen hyller som ikke var sånn standard og et konsollbord. Og har man ikke ideene selv i hodet så er han kreativ så det synger etter! Jeg er sykt fornøyd og gleder meg til å bestille et entrebord og staffeli samt ei malingstralle med sjel. Det lyser ekte håndverk og kvalitet av det han lager. Og servicen er 1000% Han må vel egentlig oppleves for å skjønne det!
 
OLE JØRGEN GUNDERSEN

En dyktig og serviceinnstilt snekker som er veldig fleksibel og bygger akkurat det du ønsker. Anbefaler Peter på det sterkeste!
 
 
STIAN ÅKVIK

Fantastisk hvor hyggelig og imøtekommende denne karen er. Kreativiteten tar aldri slutt og uansett hvor komplisert en bestilling kan være jobber Peter på for å finne den beste løsningen!

JON EMIL PEDERSEN

Peter er en helt fantastisk snekker, og en tvers gjennom god person. Jeg har hatt det privilegiet av å jobbe med han før han startet eget møbelfima, og han er virkelig en person som aldri gir seg før kunden blir fornøyd. Fantastisk flink snekker og møbeldesigner, og en kundeservice uten like!

DJALIL BOUHACHI

Peter er en dedikert, dyktig, trivelig og kreativ håndverker. Han stiller opp ved behov og leverer alltid bedre enn man forventer. Han er tålmodig og flink til å lytte. Han er også nøye med arbeidet og lager veldig fine produkter av høy kvalitet.

ARILD MJELDE

Dette er en håndverker som gir alt for kundene sine. Alle ønsker blir mottatt med glede og iver. Kun møbler av kvalitet forlater verkstedet hans.